Успехът на всяка жена трябва да бъде вдъхновение за друга. Ние

...
Успехът на всяка жена трябва да бъде вдъхновение за друга. Ние
Коментари Харесай

Илиана Раева: Олимпийското злато ни струва много сълзи, но заедно бяхме силни

„ Успехът на всяка жена би трябвало да бъде ентусиазъм за друга. Ние сме най-силни, когато се поддържаме и окуражаваме. “ Посланието на една от най-великите тенисистки на нашето време Серина Уилямс е водещо и в новото издание на „ Жените на България “ .

В него ви описваме за смисъла и силата, скрити в женската природа, през персоналния опит и професионален път на вдъхновяващите олимпийски шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика Симона Дянкова и Мадлен Радуканова.

Снимка: Answear.bg

Диамантените девойки са в компанията на своя наставник и другар в живота - неповторимата  Илиана Раева . Нейните безспорни качества като отдаденост, перфекционизъм и професионализъм виждаме и в международния танцов формат " Dancing Stars " , в който именитото златно момиче е в ролята на арбитър. 

Срещата ни с нея, Симона и Мадлен пък се случва в уютната атмосфера на хотел „ Juno ” , а вдъхновението открихме в посланията на новата лимитирана сбирка Sisterhood Treasure  на Аnswear.LAB .

Рокля: Answear.LAB, Обувки: Answear.LAB, Обеци: Answear.LAB

От основаването си брандът поддържа гласа на дамите в актуалния свят и ги предизвиква да си оказват помощ, с цел да се усещат мощни и красиви. Неизменните полезности на марката, която се основава от дами за дами, са тъждество, съпричастност, приемане на разнообразието, взаимно почитание.

Снимка: Answear.bg

Тя разкрива невероятната хубост на поддръжката сред дамите и сестринството. Не е инцидентно, че в настоящата олимпийска година марката е поканил за лица на новата си колекция именно Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова и тяхното най-силно оръжие - Илиана Раева.

 

Една от най-хубавите български художествени гимнастички е минала извънредно дълъг и сложен път към огромните достижения и триумфи в спортната си кариера.

 

„ Посветила съм 50 години от живота си на художествената гимнастика. Това е половин век, минал в неизменност, старания, падения, само че и върхове “, споделя Раева.

Снимка: Lap.bg

Изпитанията и опитът я построяват и ѝ дават увереността, че може да бъде потребна за девойките, които са тръгнали по същия път.

Гледайте бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика, Невяна Владинова и Катрин Тасева по bTV на Коледа (25 декември) от 17:00 ч.

„ За да се трансфорат в сполучлив тим, те би трябвало да бъдат като един пестник, а това се реализира в залата, където прекарват безчет часове, само че ролята ми като техен треньор не е обвързвана само с образованието им “, споделя Илиана.

Снимка: Lap.bg

Тя им демонстрира кое е вярно, сплотява ги и най-много – съумява да ги накара да повярват в личните си благоприятни условия и да знаят, че напъните се възнаграждават рано или късно. 

Снимка: Lap.bg

„ Дори с олимпийски златни медали, каквито те извоюваха в Токио “, добавя треньорката, която не крие, че хубавите моменти като този са малко.

Спортната дисциплинираност е красива, само че в нея има и детайл на свирепост, защото девойките са напълно отдадени на тренировките и с изключение на физическата натовареност, те изпитват и прочувствена тежест. Сълзите от време на време са повече от щастливите мигове, които са в края на надпреварите.

Снимка: Lap.bg

„ Отговорността да си капитан на тим е голяма, само че и удовлетворяваща поради мощната връзка посред ни, с която минаваме през трудностите и покоряваме върховете в спорта “, добавя Симона Дянкова.

Тя споделя, че с останалите в тима са построили здрави и постоянни връзки, които се ускоряват с времето.

Снимка: Answear.bg

Рокля: Answear.LAB, Ботуши: Answear.LAB, Колие: Answear.LAB

„ Имали сме сложни интервали, допускали сме неточности, макар положителната подготовка, упражнявали сме в продължение на 5 години за олимпийското злато, само че постоянно съм уверявала девойките, че сме мощни и ще успеем дружно “, споделя Симона.

Снимка: Lap.bg

„ Преминаваме през пъкъла, с цел да стигнем до парадайса и даже всяка от нас да върви по своя път през днешния ден, знам, че носи мемоари за претърпяното. Тези девойки са звезди в спорта с неповторими умения и дисциплинираност. Притежават даже качества като подвиг поради жертвите, които са правили “, споделя Илиана Раева.

Симона Дянкова с прочувствено прощаване в обществените мрежи

За тези персонални моменти приказва и Мадлен Радуканова, която е играла със счупена кост на стъпалото по време на Олимпиадата в Токио.

Снимка: Answear.bg

Пола: Answear.LAB, Риза: Answear.LAB, Бижу: Answear.LAB

„ Въпреки спортните контузии, в никакъв случай не е имало съмнение у мен дали да продължа “, споделя шампионката по художествена гимнастика, която тогава е усещала поддръжката в тима.

 

„ Може би това е най-важно, с цел да си победител най-после – мощната ни връзка. А когато човек си сложи цел, би трябвало да направи и невъзможното, с цел да я реализира " , споделя Мадлен.

Диамантените воини, както ги назовава Раева, с изключение на, че носят самоуверен и хладнокръвен дух, а също и отговорността на гърба им да написа името на България, са пример в спорта и поради неповторимите жанр и визия.

Снимка: Lap.bg

„ Аз съм изисквала от тях да бъдат образец. И девойките постоянно бяха колкото разнообразни, толкоз и идентични - всяка успяваше да покаже своята характерност, само че и да забележим, че са едно цяло “, споделя Раева.

bTV Media Group ще излъчи поредност, отдадена на триумфа в Токио

Илиана е безапелационна, че спортът и модата са неразривно свързани и спортистите са също под светлината на прожекторите. Това ги задължава да обръщат внимание на метода, по който наподобяват.

Снимка: Lap.bg

Българските гимнастички постоянно са ни впечатлявали на спортния подиум, само че Симона и Мадлен споделят, че аксесоарите, да вземем за пример, няма по какъв начин да бъдат част от визията по време на надпревари и тренировки.

И въпреки всичко бижутата им са обичано допълнение. И двете шампионки по художествена гимнастика носят по едно – подарък от тяхната треньорка. Мадлен не смъква обеците от Илиана, а Симона рядко се разделя с медальон с надпис „ Токио2020 “.

Снимка: Lap.bg

Видяхме ги обаче и с бижута от новата сбирка на Answear.LAB. За първи път в своята история марката показва серия от ръчно направени аксесоари от естествени камъни като черен турмалин, червен гранат и планински кристал.

Освен, че ги вършат още по-женствени и красиви, бижутата им вдъхват и убеденост за съвършената визия.

Снимка: Lap.bg

„ Жените можем да бъдем всичко – с изключение на, че печелим олимпийски медали, ние знаем по какъв начин да покажем несравнимите си качества. Нека да бъдем мощни, смели, само че и да си останем дами “, насочат като обръщение Илиана, Симона и Мадлен.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР